+45 88 71 09 10 kontakt@solet.dk

Egen produktion

Solet Gruppen

Solet Gruppen er en EU-baseret virksomhed som omfatter en gruppe af virksomheder med en bred vifte af moderne og højteknologiske Solenergi kompetencer. Gruppen tilbyder pålidelige og teknologiske integrerede photovoltaic (PV) teknologier, samt tilbyder et stort spænd af relevante energi løsninger – produkter og services – fra en og samme erfarne og professionelle leverandør.

Solet Gruppen tilbyder services som omfatter alt fra produktion af solpaneler til design & projektplanlægning til installation af solcelleanlæg. Vi tilbyder også konsultation og vedligeholdelse af solcelleparker, professionel estimering af investeringsafkast i solenergi, produkttest og produktudvikling.

Vores principper for arbejde

KVALITET

Passion for solenergi og dedikeret til ekspertise.

Solet Teamet fastholder en kompromisløs standard for kvalitet i alle dele af servicen. Om det er i produktionen, produktudviklingen eller kundetilfredsheden, tror vi på at kvalitet er en kontinuerlig vane. I Solet er det med stolthed, at vi har udviklet og tillagt os denne vane.

Vores virksomhed følger nøje udvikling så vi hele tiden kan sikre vore kunder højkvalitets Solcellepaneler ved at bruge de bedste materialer og råvarer samt højtudviklede produktionsprocesser, mens vi holder priserne nede på et konkurrencedygtigt niveau.

Jævnlige kvalitetsinspektioner og kontroller udføres for at sikre optimal effektivitet, konsistens og en langtidsholdbar livscyklus for hvert enkelt solcellepanel. Dette er den primære grund til at Solet er i stand til at give 15 års produktgaranti og 25 års ydeevne garanti.

Samtidig sikrer vi kvalitetskontrol hele vejen igennem alle led i produktionsprocessen, således at vi kan levere produkter til vores kunder, som er i fremragende og visuel tilstand.

PÅLIDELIGHED

Solet Teamet lægger stort vægt på både processer og udstyrsfunktioner.

Hvert eneste materiale gennemgår en kvalitetskontrol gennem designprocessen for at sikre den højest opnåelige præcision.

Solet lever op til de strengeste krav til Europæiske og Industri standarder (ISO 9001, ISO 14001, OHAS 18001, IEC 61215, IEC 61730, IEC 62716).

Mere end 10 års erfaring indenfor produktion af solcellepaneler gør Solet til en troværdig og pålidelig partner.

ANSVARLIGHED

Solenergi projekt er en investering, som vil give afkast i årtier.

Solenergi projekter er en investering, som vil give afkast i årtier, derfor mener vi, at I er bedst fortjent med at have en virksomhed som vil være ved jeres side hele tiden med produktsupport. Hos Solet tilbyder vi en af industriens ledende garantiordning på 15 år.

Vi tager det fulde ansvar for vores produkter og services gennem hele processen ved solenergi projektudviklingen og implementeringen. Vores mange års erfaring kombineret ved med vores højkvalitets standarder tillader os give høj garanti inden for kundetilfredshed.