+45 88 71 09 10 kontakt@solet.dk

Solceller Erhverv

Solcelleanlæg Løsninger til Erhverv

Hvorfor investere i solceller?

Solenergi som kilde til elektricitet er på verdenskortet. Dette skyldes blandt andet den klimamæssige nødvendighed af den grønne omstilling. En anden grund er, at det kommercielt set er en rigtig god investering for alle.

Kraftigt faldende priser på grønne driftsaktiver betyder nemlig, at solenergi er blevet fuldt konkurrencedygtigt med konventionelle energiformer, som kul, gas og a-kraft.

Tilbagebetalingstiden på en investering i solcelleanlæg ligger typisk mellem 7-9 år alt efter størrelse og kvalitet.

Man bør som minimum få lavet en beregning på, hvorvidt det kan betale sig at investere i et anlæg. Vores konsulenter kører gerne ud for at vurdere, om solcelleanlæg til erhverv er en god idé for jer.

Udover den økonomiske fordel ved solceller erhverv, signalerer en investering i solceller også til omverdenen, at jeres virksomhed værner sig om klimaet og miljøet.

 

Hvorfor vælge Solet Danmark?

Egen Produktion

Egen produktion – Vi har produceret solcellepaneler de sidste 10 år og lever op til de højeste kvaliteter og standarder på markedet, samtidig med vi tilbyder vores produkter til konkurrencedygtige priser.

Garanti

En af de bedste garantier på markedet – Vi står inde for kvaliteten af vores solcellepaneler og giver derfor 15 års fabriksgaranti og 25 års ydelsesgaranti.

Vi er i nærheden

Vi er i nærheden – Vores produktionsanlæg og ingeniørteam holder til i Lithauen og vores afdeling i Danmark er din garanti for leveringssikkerhed, hurtig support mv. – også indenfor hele garantiperioden.

Vi samarbejder med