+45 88 71 09 10 kontakt@solet.dk

Prisberegner

Et solcelleanlæg der finansierer sig selv

Med Solet får du én samlet pakkeløsning der er tilpasset dine behov og vi udarbejder en rapport, der giver dig et overblik over hvordan solcellerne kommer til at sidde på netop dit tag, din årlige besparelse m.m.

Herefter opsættes dit anlæg af vores erfarende montører & elinstallatører.

Læs mere om netop vores løsninger eller prøv vores prisberegner og få tilsendt en estimeret pris forneden.

Solcelleberegner

Find den solcellepakke der passer til dig

START HER

0$

Tak, vi sender dig et uforpligtende tilbud snarest muligt

Årligt elforbrug i kWh

Hvad er dit årlige elforbrug i kWh (kilowatttimer) ?

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Dit elforbrug

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Pool/spa

Overvejer du eller har du pool eller spa?
Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Elbil / Hybrid

Overvejer du elbil?
Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Hvor gamle er dine hvidevarer?
Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Varmepumpe

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste skridt

Vi anbefaler

Dit resultat og dit anbefalet anlæg

Solax Hybrid 3.7 kWp
Se anlæg

Da du har et elforbrug over 14.000 kWh anbefaler vi du i stedet kontakter os for en personlig samtale så vi bedre kan skræddersy anlægget til dine behov.

Solax Hybrid 4.4 kWp
Se anlæg
Solax Hybrid 5.2 kWp
Se anlæg
Solax Hybrid 6.6 kWp
Se anlæg
Solax Hybrid 8.1 kWp
Se anlæg
Solax Hybrid 9.6 kWp
Se anlæg
Solax Hybrid 12.6 kWp
Se anlæg

Ønsker du et personligt tilbud tilsendt på dette anlæg? Klik på indhent tilbud forneden

Summary

DescriptionInformationQuantityPrice
Discount :
Total :

Gode grunde til at vælge solceller

Miljøvenlig energi

Solceller vil i mange tilfælde være et mere klimavenligt alternativ til andre energikilder og bidrager dermed til den grønne omstilling.

Spar penge

Solceller kan være en god forretning, hvis man vælger et anlæg, der passer til sit forbrug og desuden er god til at bruge strømmen, når den bliver produceret. De fleste solcelleanlæg tjener sig selv hjem efter 6-8 år.

Dit hus værdi stiger

Udover en betydelig besparelse på din elregning på 65-70% om året stiger dit hus værdi oveni. Det er derfor en meget sikker økonomisk investering at opsætte et solcelleanlæg

Kvalitet til overkommelig priser

Solcelle markedet tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer solceller og det kan være en jungle at finde rundt i. Det ikke altid det dyreste er det bedste og det billigste er oftest billigst af en grund. Hos Solet Danmark er vores primære fokus derfor at skaffe dig det rigtige anlæg til dit behov og i en ordentligt kvalitet så tingene bare spiller.

Produceret i EU

Som en af de eneste solcelleudbydere i Danmark står vi ikke blot for at sælge, montere og servicerer solcelleanlæg. Vi er desuden selv producent af et udvalg af de solcelleanlæg vi sælger og har egen produktion i EU. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor udvikling af photovoltaics teknologi.

N

Produktgaranti op til 20 år

Hos Solet Danmark opretholder vi en kompromisløs kvalitetsstandard. Uanset om det er produktion, montering eller kundetilfredshed, mener vi at kvalitet skal kunne mærkes fra start til slut. Derfor tilbyder vi op til 20 års garanti på vores produkter og sikrer os altid at vores kunder stadig er glade for deres solceller mange år efter.

Et solcelleanlæg tjener sig hjem om ca. 6-8 år og levetid af solceller er ca. 25-30 år.

Herunder vises et eksempel på tilbagebetalingstiden for et alminelig solcelleanlæg. Din investering i et solcelleanlæg tjener sig hjem typisk om 6-8 år afhænging af dit hustandsforbrug. Hvis du forbruger strøm direkte fra solceller midt om dagen, bliver tilbagbetalingstiden kortere. Til gengæld hvis forbruget er størst om aftenen anbefaler vi et hybrid solcelleanlæg med batteri. Du kan se vores hybrid anlæg ved at klikke her.

Se vores udvalg af anlæg forneden

Hybrid Solcelleanlæg med vores Sorte 370W Solcellepaneler

Vores nye all-black Solet 370W solcellepaneler er produceret i EU og har hele 20 år fabriksgaranti. Panelerne sikre højeste kvalitet til en bæredygtig pris og lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Kombineret med en af de førende hybrid inverter i verden – Solax, kan anlægget levere grøn strøm i 35+ år. Fuld opladning af High Voltage lithiumbatteri kan opnås på kun 1 time. Det giver dig chancen for at få mest ud af solenergi i hjemmet. Batteriet kan skalerers til 12 kWh

Solet Komplet Solcelleanlæg

Vores nye all-black 370W Solet solcellepaneler er produceret i EU og har hele 19,48% effektivitet samt 20 års fabriksgaranti. Panelerne sikre højeste kvalitet til en bæredygtig pris og lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Kombineret med en af førende PV inverter i verden – Huawei, kan anlægget levere grøn strøm i 25-30 år.

Risen Komplet Solcelleanlæg

Risen Solar er den sjettestørste PV paneler produceren i verden og har hele 20,9% effektivitet. De nye 415W panelerne sikre højeste kvalitet til en bæredygtig pris og lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Risen paneler er meget effektive selve når der er ikke meget solskin. Kombineret med en højkvalitets inverter fra Solax, kan anlægget levere grøn strøm i 25-30 år. 

Sådan virker Solax Hybrid Solcelleanlæg

  • Når solen skinner om dagen, producerer anlægget grøn strøm, der bruges til at dække husstandens eget forbrug.
  • Når anlægget producerer mere strøm end husstanden kan bruge – oplades Solax batterilager fuldt.
  • Overskydende strøm efter fuldt opladet batteri – sælges til elnettet.
  • Resten af dagen og aftenen bruges det opladede batteri til at forsyne husstanden med grøn strøm.
  • Hvis batteriet er tømt for grøn strøm, suppleres elforbruget automatisk med strøm fra elnettet.

Kan jeg få tilskud til solceller?

Når du skal anskaffe dig et solcelleanlæg, så skal du også regne med en udgift til montering. Til denne montering er det muligt at få et tilskud i form af SKATs håndværkerfradrag. Det betyder, at du kan få 25.000 kroner i tilskud for hver person i husstanden, der er fyldt 18 år.
Det er kun håndværkerens arbejde i forbindelse med monteringen, der er fradragsberettiget. Det er ikke muligt at trække materialerne fra i SKAT. Du skal selv huske at indberette arbejdet til SKAT, gemme dokumentationen for arbejdet og huske at betale med kreditkort, overførsel eller MobilePay.

Du kan også indhente tilskud hos visse elselskaber. Nogle elselskaber giver et tilskud til dig, som forbedrer din bolig i forhold til energi – Dette inkluderer også solceller.

Kontakt os for en uforpligtende konsultation

Tal med en af vores solcellekonsulenter og få gratis og uforpligtende rådgivning omkring det rigtige anlæg for dig

+45 88 71 09 10

kontakt@solet.dk

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C