+45 88 71 09 10 kontakt@solet.dk

Solceller Privat

Fordele ved solceller

 

God forretning

Solceller kan være en god forretning, hvis man vælger et anlæg, der passer til sit forbrug. Med hybrid solcelleanlæg kan man opnå 60-70% selvforsyning.

Lav vedligeholdelse

Solceller kræver stort set ingen vedligeholdelse. Dog er det en god idé med jævne mellemrum at efterse dem og rengøre dem efter behov.

Lang garanti og levetid

Vores solceller har en garanti på 20 år men kan holde 25-30 år. Vores invertere og batterier har en garanti på 10 år. Tilbagebetalingstiden på et solcelleanlæg ligger oftest på 6-8 år. Anlægget vil derfor kunne nå at tjene sig selv hjem og mere til i løbet af dets levetid.

Det er nemt at få solceller og producere egen grøn støm

Beregning og tilbud

Vi beregner og projekterer et solcelleanlæg der er optimalt tilpasset dit behov. Du modtager et solcellerapport med forventet produktion og tilbagebetalingstid.

Købsfase

Du køber anlægget kontant eller får det finansieret gennem vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank.

Montering og installation

Dit solcelleanlæg installeres af vores egne solcellespecialister. Vi klarer alt papirarbejde i forbindelse med tilmelding af dit solcelleanlæg – ingen bøvl for dig.

Z

Færdig solcelleanlæg

Dit solcelleanlæg producerer grøn strøm til eget forbrug, overskudsproduktion sælges til nettet. Du kan styre dit solcelleanlæg via en app for den mest optimale udnyttelse.

SOLCELLEANLÆG UDEN BATTERI

Vælg et størelse af komplete solcelleanlæg med vores solceller.

SOLCELLEANLÆG MED BATTERI

Vælg et størelse af komplet hybrid solcelleanlæg med batteri og sorte solceller.

Husværdien stiger med solceller

EDC ejendomsmæglerfirmaet har lavet en stor landsdækkende undersøgelse, hvor de blandt andet har undersøgt hvor meget huset stiger i værdi, hvis der er installeret et solcelleanlæg. Undersøgelsen kaldes “Danmarkshuset” og giver et overblik over, hvad prisen er, på et gennemsnitligt etplanshus på 140 kvadratmeter, som enten er med eller uden solceller. Der er taget udgangspunkt i solcelleanlæg med batteri og solcelleanlæg uden batteri som er højst 2 år gamle og har en kapacitet på ca. 6-7 kWh.
Undersøgelsens resultat viser, at du ville kunne øge dit hus’ værdi med hele 3 procent, hvis du installerer et solcelleanlæg. Dog kan denne forøgelse variere alt efter hvilken by og hvilken type bolig, som du bor i. Overordnet set vil et hus på 3 millioner kroner stige med 90.000 kroner, hvis der er installeret et nyt solcelleanlæg.
Hvis du bor i et område med høje huspriser, så kan omkostningerne til anlægget blive dækket ved salg af boligen, viser undersøgelsen. Dette skyldes at en bolig med solceller stiger så meget i værdi, som anlægget har kostet at få installeret på huset. Hvis boligen ligger i et område med lavere huspriser, så ville man kunne få omkring halvdelen af omkostninger dækket, når boligen bliver solgt.