Kampagne

Solax LFP Triple Power BMS modul – Styreenhed

Batteri styreenhed til High-Voltage solcellebatteri fra SolaX. Intelligent styring via app, opladning med strøm fra nettet, tilpassede afladningsperioder, batteriopvarmningsfunktion og meget mere.

Ønsker du et større batteri? Se vores T-BAT 5.8kWh batteri løsning her.

7.900,00 kr.6.490,00 kr. inkl. moms

Få et tilbud
På lager
Pristatysime per 30-60 d. Mere info

High-Voltage solcellebatteri fra SolaX – Styreenhed

SolaX X3 er en kraftfuld, moderne og intelligent højspændings solbatteriløsning til dit hjem. Batteriet er skabt med de nyeste og højeste kvalitetsteknologier, der kombinerer 4. generations X1/X3 hybridinverter med den nyeste Triple Power LiFePO4 batteriteknologi. Batteriet har unik batteriopvarmningsteknologi og højtydende processorer. Dette danner et alt-i-et-system med vores X1-Hybrid G4 og Matebox. Med et modulært design og nem installation sikrer dette batteri pålidelig drift i forskellige temperaturer. Systemet har en IP65-klassificering til indendørs/udendørs brug og har fjernfejlsøgning. SolaX batteri er et perfekt valg til dig, der prioriterer kvalitet, pålidelighed, nyeste teknologi og elegant design.

 

Hvorfor vælge et solcellebatteri fra SolaX?

Hurtig opladning

SolaX Triple Power solcellebatteri kan oplades og aflades med stor effekt. Et 6 kWh batteri, for eksempel, kan oplades og aflades med 5-6 kW effekt. Et 12 kWh batteri kan oplades og aflades med 10-12 kW effekt. Dette gør opladning af batteri muligt på kun en time. Smart batteristyring gør det muligt at oplade batteri med billig strøm fra nettet.

 

Lang levetid og pålidelighed

SolaX solcellebatteri har en unik batteriopvarmningsteknologi, som sikrer optimal batteridrift i temperaturer fra -30 til +50 grader. Batteristyringssystemet (BMS) overvåger konstant den indre temperatur i battericellerne og aktiverer opvarmningsfunktionen, når det er nødvendigt. BMS sørger for, at spænding, strøm og temperatur i batteriet er optimale for en lang levetid med garanti på 6000-cyklus.

 

 

 

Smart styring via mobi eller PC

Styr dit solcellebatteri med SolaX Cloud. Du kan blandt andet oplade batteriet med billig strøm fra nettet, vælge afladningsperioder f.eks. 17:00-24:00 og indstille andre parametre for optimal udnyttelse og besparelse for dig. Overvågningsplatformen er intuitiv og brugervenlig. Få et hurtigt overblik over øjeblikkets produktion, dagens, månedens eller årets produktion, træk rapporter om graden af selvforsyning og salg af overskudsstrøm til nettet og meget mere.

 

 

Vægt8 kg
BeskyttelsesgradIP55
Garanti10 år
ProducentSolaX
Størrelse482X174X148 mm
Vægt8 kg
Størrelse482 × 174 × 148 mm
Mærke

Svoris

8 kg

Išmatavimai

482x174x148 mm

solet-review

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Se alle
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

Date of experience: January 31, 2023

I. R. Hansen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service

Virkelig god service, man kan mærke at konsulenterne går meget op i kvalitet og at levere den rigtige løsning for kunden og holde aftaler. Vi havde tilbuddet indenfor få dage, med udførlige billeder af løsningen og beregninger. Selvom det i sidste ende viste sig, at vores tag var i for dårlig stand til at få solceller monteret, var Solet DK klar til at gå i gang med arbejdet dagen efter vi havde sagt ja til tilbuddet. Vil til enhver tid anbefale Solet DK.

Date of experience: December 12, 2021

S. W. Hansen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Er meget tilfreds arbejde som Solet…

Er meget tilfreds arbejde som Solet udførte på mit tag i forbindelse med opsætning af solpaneler. Deres venlige måde at være på være på var en fornøjelse og arbejdet er meget veludført.

Date of experience: March 18, 2022

N. Andersen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super professionel håndtering fra start…

Super professionel håndtering fra start til slut. Hele vejen gennem forløbet, har de været hurtig til at svare, tydelige i deres kommunikation og utrolige hjælpsomme med alle mine MAANGE spørgsmål. Har derfor kun de varmeste anbefalinger af Solet, som i den grad gjorde det til en fantastisk oplevelse for os at få solceller med batteri.

Date of experience: September 25, 2023

Anja
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun anbefale Solet Danmark

Vi kan kun anbefale Solet Danmark. Hurtig levering og godt arbejde.

Date of experience: September 21, 2023

B. Jensen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Professionelt arbejde

Det har været en god proces fra start til slut. Vi har fået god rådgivning og et gennemskueligt tilbud. Montørerne har lavet et rigtigt pænt arbejde også med den sidste finish.

Date of experience: May 04, 2023

J. Agger
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

god service og ordentlighed

vi har lige fået installeret 10kW anlæg med 6kW batteri – her hvad jeg skrev til Solet efter endt montage:Hej Marius, Ja tak alt er som forventet – nu mangler vi bare solskin 😊I skal have ros for hvordan I gør tingene – salgsproces med Peter, flinke og rare montører, særligt elektrikeren er en hyggelig fyr ,😊 udførlig beskrivelse af anlægget og muligheder, alt i alt spiller det bare.

Date of experience: September 19, 2023

J. C. V. Høy
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Supergod oplevelse at købe hos Solet!

Vi har lige fået monteret et 10 kWh-anlæg med batteri og vi har været tilfredse hele vejen. Vi havde et møde med sælger Kim Johnson inden vi besluttede os, og alle spørgsmål (også de dumme) blev besvaret. Da vi havde bestilt fik vi en tidsplan og den har holdt hele vejen. Montøren var super flink, og selvom der måtte foretages nogle justeringer undervejs blev det også løst på stedet. Efterfølgende har vi mailet med Marius om nogle spørgsmål vi havde, og der kom svar hurtigt og fyldestgørende. Solet får vores varmeste anbefalinger, og det har været en helt ukompliceret oplevelse at få solceller.

Date of experience: February 21, 2023

Henriette
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds

Vi er meget glade for, at vi valgte Solet Danmark, da det kører fra dag et. Bestilt ved Marius og derefter kom der 2 montører og montagerede det hele. Derefter kom der en elektriker og tilsluttede anlægget samt gennemgik det med os. App er meget nem at betjene. Det er lavet så flot og alt diverse affald tog de med. 11,48 kWp og 12 kWh batteri kørt i 17 dage nu…

Date of experience: September 17, 2023

Kim
Privat