solet solcellemodulfabrik

Din pålidelige solcelleinstallatør

Solet Danmark er en del af Solet Gruppen som er en EU-baseret virksomhed med kontorer i Norge, Finland og Danmark. Solet Gruppen har eksisteret siden 1961 og har derfor stor erfaring indenfor solceller. Vi er en autoriseret el- og solcelleinstallatør med egne montører og høje kvalitetsstyringsprocesser. Hos Solet Danmark får du all-inclusive service fra design til aflevering af dit solcelleprojekt.

Referencer
  • Aut. El. og solcelle installatør
  • Egne montører og installatører
  • Erfaring siden 2011
Vores Mission

Vores Mission

Vores mission er at bidrage til den grønne omstilling ved at tilbyde vores kunder fremragende service og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, Erhverv, Investorer og Offentlige.

Vores vision

Vores Vision

Vores vision er at opnå exceptionel kvalitet og service og være en ledende virksomhed indenfor levering af solenergi projekter i de skandinaviske lande, hvor alle kan få fordelene ved solenergi løsninger – specielt de klimamæssige og økonomiske.

en mand, der står på fabrikken i Solet Danmark ApS
en mand, der står på fabrikken i Solet Danmark ApS
Om Os

Solet – eksperter inden for solcelleanlæg

Siden virksomhedens start i 2011 har vi installeret over 2000 solcelleanlæg, som ikke kun giver energiuafhængighed, men passer på miljøet og sparer penge for vores kunder. Solet-teamet arbejder for at opnå højeste kvalitet og mener, at den grønne omstilling er vores  alles ansvar.

Vores professionelle team deler gerne viden, erfaring og rådgivning med alle, der gerne vil bidrage til den grønne omstilling. Vi er stolte af, at vi ved at udføre vores daglige arbejde ikke kun kan gøre folks liv bedre, men også øge deres uafhængighed af fossile brændstoffer. Sammen kan vi tage vare på vores fælles fremtid.

Få et tilbud
Om Us

Virksomhedens værdier

udvikling

Udvikling

  • Hos Solet Danmark sørger vi altid for at kunne tilbyde vores kunder nyeste bedste produkter i solcellebranchen.
BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed

  • Vi tror på ren fremtid hvor alle kan få gavn af solceller uanset om man er privat eller erhvervskunde.
KVALITET

Kvalitet

  • Solet Danmark går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at levere top service og produkter, lige fra rådgivning til færdigmonterede solcelleanlæg.

Hvorfor vælge Solet Danmark?

egen produktion om os

Egen Produktion
Egen produktion – Vi er de eneste i Danmark med egne solceller, og så har vi produceret dem i 10 år. Vores paneler lever op til de højeste standarder i branchen og sælges til konkurrencedygtige priser.

HVORFOR VÆLGE Garanti

Garanti
En af de bedste garantier på markedet – Vi står inde for kvaliteten af vores solcellepaneler og giver derfor 20 års fabriksgaranti og 25 års ydelsesgaranti.

HVORFOR VÆLGE Distributor

Officielt distributør
Vi er en officiel distributør af vores invertere og batterier i Danmark. Vi køber varer direkte fra producenterne og kan derfor garantere support og service til tiden.

Anmeldelser

Solet Rated 5 out of 5 stars

Sådan fungerer en “Top” installation af solanlæg

Jeg har fået indstalleret et 6,24 kWp med 9 kWh batteri hybrid solanlæg i Februar 2023. Lige fra den første kontakt med Kim Johnson og efterfølgende kommunikation frem og tilbage om design af anlæget har jeg følt mig godt behandlet. Da jeg bestilte anlægget for et halvt år siden fik jeg stillet i udsigt at Solet ikke ville kunne opstille anlægget før sidst i Januar. Fint nok. Jeg indgik aftale om køb og bestilling med Direktør Marius Butkus, vi lage sammen en tidsplan og den har bare holdt hele vejen. Montørene var super flinke, effektive og særdeles kompetente, og ryddede så godt op efter sig at man ikke kunne se de havde været her. Jeg har mailet med Marius om spørgsmål mht til funktion og udvidelse (har lige bestilt endnu et 3 kWh batteri fordi solcellerne allerede nu leverer over forventning). Altid hurtige svar tilbage, og altid fyldestgørende. Solet ligger bare helt i top i min ”cool book” og det glæder mig at der findes så kompetente, venlige og pålidelige anlægsfirmaer. Så her er min uforbeholdne anbefaling til andre der overvejer at anskaffe sig et på alle måder super, velfungerende solanlæg med første klasses levering, opstilling, support og troværdighed.
****

Date of experience: February 28, 2023

M. Givskov
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service

Virkelig god service, man kan mærke at konsulenterne går meget op i kvalitet og at levere den rigtige løsning for kunden og holde aftaler. Vi havde tilbuddet indenfor få dage, med udførlige billeder af løsningen og beregninger. Selvom det i sidste ende viste sig, at vores tag var i for dårlig stand til at få solceller monteret, var Solet DK klar til at gå i gang med arbejdet dagen efter vi havde sagt ja til tilbuddet. Vil til enhver tid anbefale Solet DK.

Date of experience: December 12, 2021

S. W. Hansen
Privat
Solet Danmark Rated 5 out of 5 stars

tanio profesjonalnie

very fast answer profesional serwice

Date of experience: October 12, 2022

M. Bednarski
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en hurtig og effektiv behandling…

Vi fik en hurtig og effektiv behandling og kan varmt anbefale Solet til andre..

Date of experience: December 13, 2022

Zobajir
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra…

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra Solet med 12kw batteri.
Sjælden har man da mødt så fin kvalitet bevist service.
Det startede da kim kom på besøg for at afgive et tilbud , han vidste virkelig hvad han talte om.
Der næst kom vi til ALLE mine spørgsmål efterfølgende , har på ALT fået udybende svar , så der ingen tvivl er.
Arbejdet der er lavet mht montering og kabel føring er bare lavet perfekt.
Vil på det varmeste anbefale Solet , Kim og Marius giver virkelig den service så man føler at damn det er det helt rigtige sted jeg har købt vores Solcelle anlæg .

Date of experience: March 20, 2023

L. Dam
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Godt job

Paneler og inverter blev monteret som aftalt. der var lidt ventetid på batterierne.
Anlægget fungerer perfekt.

Date of experience: February 02, 2023

Henrik
Privat

Tage kontakt

Kontakt