solet solcellemodulfabrik

Din pålidelige solcelleinstallatør

Solet Danmark er en del af Solet Gruppen som er en EU-baseret virksomhed med kontorer i Norge, Finland og Danmark. Solet Gruppen har eksisteret siden 1961 og har derfor stor erfaring indenfor solceller. Vi er en autoriseret el- og solcelleinstallatør med egne montører og høje kvalitetsstyringsprocesser. Hos Solet Danmark får du all-inclusive service fra design til aflevering af dit solcelleprojekt.

Referencer
  • Aut. El. og solcelle installatør
  • Egne montører og installatører
  • Erfaring siden 2011
Vores Mission

Vores Mission

Vores mission er at bidrage til den grønne omstilling ved at tilbyde vores kunder fremragende service og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, Erhverv, Investorer og Offentlige.

Vores vision

Vores Vision

Vores vision er at opnå exceptionel kvalitet og service og være en ledende virksomhed indenfor levering af solenergi projekter i de skandinaviske lande, hvor alle kan få fordelene ved solenergi løsninger – specielt de klimamæssige og økonomiske.

en mand, der står på fabrikken i Solet Danmark ApS
en mand, der står på fabrikken i Solet Danmark ApS
Om Os

Solet – eksperter inden for solcelleanlæg

Siden virksomhedens start i 2011 har vi installeret over 2000 solcelleanlæg, som ikke kun giver energiuafhængighed, men passer på miljøet og sparer penge for vores kunder. Solet-teamet arbejder for at opnå højeste kvalitet og mener, at den grønne omstilling er vores  alles ansvar.

Vores professionelle team deler gerne viden, erfaring og rådgivning med alle, der gerne vil bidrage til den grønne omstilling. Vi er stolte af, at vi ved at udføre vores daglige arbejde ikke kun kan gøre folks liv bedre, men også øge deres uafhængighed af fossile brændstoffer. Sammen kan vi tage vare på vores fælles fremtid.

Få et tilbud
Om Us

Virksomhedens værdier

udvikling

Udvikling

  • Hos Solet Danmark sørger vi altid for at kunne tilbyde vores kunder nyeste bedste produkter i solcellebranchen.
BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed

  • Vi tror på ren fremtid hvor alle kan få gavn af solceller uanset om man er privat eller erhvervskunde.
KVALITET

Kvalitet

  • Solet Danmark går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at levere top service og produkter, lige fra rådgivning til færdigmonterede solcelleanlæg.

Hvorfor vælge Solet Danmark?

egen produktion om os

Egen Produktion
Egen produktion – Vi er de eneste i Danmark med egne solceller, og så har vi produceret dem i 10 år. Vores paneler lever op til de højeste standarder i branchen og sælges til konkurrencedygtige priser.

HVORFOR VÆLGE Garanti

Garanti
En af de bedste garantier på markedet – Vi står inde for kvaliteten af vores solcellepaneler og giver derfor 20 års fabriksgaranti og 25 års ydelsesgaranti.

HVORFOR VÆLGE Distributor

Officielt distributør
Vi er en officiel distributør af vores invertere og batterier i Danmark. Vi køber varer direkte fra producenterne og kan derfor garantere support og service til tiden.

Anmeldelser

Solet Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service med super god faglig…

Rigtig god service med super god faglig vejledning.

Date of experience: 03. august 2023

H. L. Sørensen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Professionelt arbejde

Det har været en god proces fra start til slut. Vi har fået god rådgivning og et gennemskueligt tilbud. Montørerne har lavet et rigtigt pænt arbejde også med den sidste finish.

Date of experience: May 04, 2023

J. Agger
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds

Vi er meget glade for, at vi valgte Solet Danmark, da det kører fra dag et. Bestilt ved Marius og derefter kom der 2 montører og montagerede det hele. Derefter kom der en elektriker og tilsluttede anlægget samt gennemgik det med os. App er meget nem at betjene. Det er lavet så flot og alt diverse affald tog de med. 11,48 kWp og 12 kWh batteri kørt i 17 dage nu…

Date of experience: September 17, 2023

Kim
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en hurtig og effektiv behandling…

Vi fik en hurtig og effektiv behandling og kan varmt anbefale Solet til andre..

Date of experience: December 13, 2022

Zobajir
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation

God kommunikation. Super god service. Anlægget var operationelt efter 3 dage. Kan varmt anbefales

Date of experience: September 28, 2023

P. Nelth
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

Date of experience: January 31, 2023

I. R. Hansen
Privat

Tage kontakt

Kontakt