PV installationskabel i sort, 4mm2

Sort installationskabel er designet til installation mellem solceller og inverter. Hvis du har en større afstand mellem inverteren og solcellernes placering eller flere tagflader, hvor solcellerne skal fordeles, anbefaler vi, at du foretager en opmåling for at vurdere det nødvendige kabelbehov.

Prisen er i kr/m.

11,00 kr.8,90 kr. inkl. moms

Beregn besparelse
På lager

solet-review

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Se alle
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service fra montører.

Super service fra montører og god vejledning. Montørerne var omhyggelig med opsætningen af panelerne. Alt forløb planmæssigt. Vi er rigtig godt tilfredse. Betalingsfrister er lidt korte når det skal igennem energilån i banken. Det skabte lidt udfordringer. Vil varmt anbefale Solet Danmark

Dato for oplevelse: 20. september 2024

Karsten
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fremragende arbejde!

Virkelig godt arbejde fra start til slut. Oplægning af selve solceller på taget blev gjort meget tilfredsstillende og fri for støv rester fra skårne tagsten. På trods af dårligt vejr, blev alt arbejde udført til tiden. Montering af det komplette anlæg samt tilslutning er udført professionelt! Jeg vil stærk anbefale Solet Danmark ApS, som din installatør af solcelle anlæg.

Date of experience: November 06, 2021

S. Pujic
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Installation was problem free.

Installation was problem free.
A few hours for the solar panel and 1 day for the inverter.
Price was agreed in the quote. To get the most out of the installation, make sure that your electricity meter is a summation meter instead of phase meter

Date of experience: January 11, 2023

T. Stichelbout
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Kan klar anbefale solet.

Kan klar anbefale solet.
Fik sat solcelleanlæg op i september, virkelig behagelige og kompetente montør, samt elektriker.. blev godt informeret omkring anlæg,samt svaret på alle ens spørgsmål.. Der bliver hurtigt svaret på mail eller tlf,fra chefen, hvis spørgsmål opstår.
Arbejdet blev virkelig flot udført, samt aldrig oplevet så pænt en oprydning, man kunne ikke se de havde været her. Alt leveret og ordnet til aftalt tid
Flot design.

Date of experience: September 01, 2022

Pia
Privat
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sommerhus på Helgenæs

Samarbejdet med Solet har på alle måder været præget af professionalisme og smidighed i alle faser af leverance og montage.
Anlægget fungerer perfekt som forventet ved indgåelse af aftalen.
Mvh. Erling Stadager

Dato for oplevelse: 12. september 2024

E. Stadager
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse

Fik opsat solceller anlæg med batteri. God service Dygtige og venlige montører. De er professionelle, imødekommende og levere et flot arbejde
God rådgivning fra Kim Johansen og Marius.
Hele forløbet gik meget nemt og anlægget kørte fra dag 1 da det hele var sat op
Der er ingen negative kommentar herfra så
jeg vil gerne anbefale Solet Danmark ApS, som din installatør af solcelle anlæg

Date of experience: March 15, 2023

Carl
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

Date of experience: January 31, 2023

I. R. Hansen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Er meget tilfreds arbejde som Solet…

Er meget tilfreds arbejde som Solet udførte på mit tag i forbindelse med opsætning af solpaneler. Deres venlige måde at være på være på var en fornøjelse og arbejdet er meget veludført.

Date of experience: March 18, 2022

N. Andersen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service

Virkelig god service, man kan mærke at konsulenterne går meget op i kvalitet og at levere den rigtige løsning for kunden og holde aftaler. Vi havde tilbuddet indenfor få dage, med udførlige billeder af løsningen og beregninger. Selvom det i sidste ende viste sig, at vores tag var i for dårlig stand til at få solceller monteret, var Solet DK klar til at gå i gang med arbejdet dagen efter vi havde sagt ja til tilbuddet. Vil til enhver tid anbefale Solet DK.

Date of experience: December 12, 2021

S. W. Hansen
Privat