saules-parkai solet technics vytis

Solcelleanlæg til erhverv

Alle solcelleløsninger fra en totalleverandør til erhverv, industri og landbrug. Rådgivning, projektering, installation og tilmelding af solcelleanlæg i alle størrelser.

 

Kontakt os
  • Reducer din elregning med op til 60-70%
  • Grøn profil, mindre CO2 aftryk og bedre CSR
  • Tilbagebetaling på 6-7 år

Type anlæg

Solceller på skråtag montiering

Solceller på skråtag

Har dit virksomhed skråtag, kan solceller monteres parallet med taget. Uanset om taget vender mod syd eller øst-vest, er der gode muligheder til solcelleproktion og store besparelser.
Solceller på Flad tag montiering

Solceller på Flad tag

Montering på flade tage laves med svejse eller ballast løsning. Solceller kan monteres parallelt med taget, med 10-15 graders hældning mod syd eller 10-15 graders øst vest. Vi finder det mest oplagte monteringsløsning tilpasset jeres behov.
Solceller på jorden montering

Solceller på jorden

Har I ikke plads på tag og har et stykke jord til rådighed? Solceller på jorden kan monteres stik syd med optimal hældning, hvorfor mest mulig produktion kan opnås.
solceller finansiering

TILBAGEBETALING

Tilbagebetalings periode for et erhversvsocelleanlæg ligger typisk på 6-7 år. Afhængig af jeres forbrug, solcelleplacering og anlæggets tørrelse kan periodet blive kortere eller længere. De fleste virksomheder bruger fra morgenen til aftenen, hvor produktionen er også højesete, hvorfor store besparelser kan opnås. Har jeres virksomhed stor forbrug om natten, kan det kompenseres med et batteri anlæg. Kontakt os for at høre nærmere om en løsning tilpasset jeres behov.

solceller Finansiering

GRØN PROFIL, BEDRE CSR OG MINDRE CO2 AFTRYK

Erhvervssolcelleanlæg er en grøn og bæredygtig løsning for virksomheder til at reducere deres elomkostninger og øge deres energiuafhængighed. Med god afkast og besparelser er solcelleanlæg en god økonomisk investering. Udover den økonomiske rentabilitet vil din virksomhed også gavne af af reduceret CO2-aftryk og miljøpåvirking. Grøn profil og CSR er alle vores ansvar. Solcelleanlæg vil hjælpe din virksomhed med at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser for at forhindre klimaændringer.

Solcelleanlæg er en god investering

Spar op til 60-70% på jeres elregning

Erhvervssolcelleanlæg producerer strøm fra morgenen til aftenen i månederne marts til september. I denne periode kan jeres virksomhed opnå 80-90% selvforsyning, hvis forbruget ligger mellem kl. 8 og 17. I vintermånederne vil anlægget producere lidt mindre strøm, og selvforsyningen vil falde til 20-30%. På årsbasis vil selvforsyningen ligge mellem 60-70%, afhængigt af placeringen af solcellerne, forbruget og dimensioneringen af anlægget. Vores dygtige ingeniører kan beregne forventede besparelser specifikt for jeres virksomhed og dimensionere anlægget, så den mest optimale produktion og udnyttelse opnås.

 

Selvforsyningsgrad solet

Anmeldelser

Solet Rated 5 out of 5 stars

Ordentlighed

Ordentlighed
Vi har fået suppleret og opdateret vores hybridanlæg: fra 24 til 42 paneler, fra én-faset til tre-faset inverter og fra 9,6 kWh til 17,4 kWh batteri-lager.
Det tog blot 2½ måned fra vores første kontakt med Solet og deres tilbudsforslag til det udvidede anlæg var færdigt i begyndelsen af august.
Forløbet var kendetegnet ved overholdelse af aftaler, hurtige opfølgninger, tilbagemeldinger og besvarelser af spørgsmål, samt montører og elinstallatør, der leverede et pænt stykke arbejde, men som også tog sig tid til udbedre skaderne på en svalerede, fuld af unger, da denne i forbindelse med kabelføringen var ved at gå i stykker. Svaleforældrene var tilfredse med reparationen og ungerne overlevede og fløj fra reden, da den tid kom.
Så vores anbefaling af Solet Danmark er med fem svaler !!!!

Date of experience: August 15, 2023

A. Lindballe og J. Thorndahl
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds

Vi fik tilbage i juni installeret et Solax hybrid anlæg på 13kw samt 12kw batteripakke. Marius var en planlægningsfasen meget behjælpelig og ydede rigtig god rådgivning. 2 medarbejdere fra Solet installerede panelerne på 2 dage. De var rigtig søde og høflige og har gjort et rigtig flot stykke arbejde. Dag nummer 3 kom en 3. medarbejder og tilsluttede systemet. Han lavede også et rigtig flot stykke arbejde. Vi har nu haft systemet kørende i knap 3 måneder og det har fungeret fejlfrit. Vi har 2 el-biler så vi købte en Solax el-lader som fungerer rigtig godt. Jeg kan på det kraftigste anbefale Solax system samt Solet som forhandler/installatør.

Date of experience: July 16, 2023

H. Kofoed
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

Date of experience: January 31, 2023

I. R. Hansen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super professionel håndtering fra start…

Super professionel håndtering fra start til slut. Hele vejen gennem forløbet, har de været hurtig til at svare, tydelige i deres kommunikation og utrolige hjælpsomme med alle mine MAANGE spørgsmål. Har derfor kun de varmeste anbefalinger af Solet, som i den grad gjorde det til en fantastisk oplevelse for os at få solceller med batteri.

Date of experience: September 25, 2023

Anja
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun anbefale Solet Danmark

Vi kan kun anbefale Solet Danmark. Hurtig levering og godt arbejde.

Date of experience: September 21, 2023

B. Jensen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Solet Danmark har både leveret super…

Solet Danmark har både leveret super service og ikke mindst, et super 7kWh hybrid solcelleanlæg.
Helt fra tilbudsfasen har firmaet leveret troværdig og tillidsfuld information omkring pris, produkter og leveringstid. Kan så absolut anbefales 👍

Date of experience: November 15, 2022

B. A. Andersen
Privat
Ofte stillede spørgsmål
OSS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Klik på linket nedenfor og ansøg lånet med MitID. Det tager kun 2 minutter.

Mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Kontakt erhvervKontakt os nu!