saules-parkai solet technics vytis

Solcelleanlæg til erhverv

Alle solcelleløsninger fra en totalleverandør til erhverv, industri og landbrug. Rådgivning, projektering, installation og tilmelding af solcelleanlæg i alle størrelser.

 

Kontakt os
  • Reducer din elregning med op til 60-70%
  • Grøn profil, mindre CO2 aftryk og bedre CSR
  • Tilbagebetaling på 6-7 år

Type anlæg

Solceller på skråtag montiering

Solceller på skråtag

Har dit virksomhed skråtag, kan solceller monteres parallet med taget. Uanset om taget vender mod syd eller øst-vest, er der gode muligheder til solcelleproktion og store besparelser.
Solceller på Flad tag montiering

Solceller på Fladt tag

Montering på flade tage laves med svejse eller ballast løsning. Solceller kan monteres parallelt med taget, med 10-15 graders hældning mod syd eller 10-15 graders øst vest. Vi finder den mest oplagte monteringsløsning tilpasset jeres behov.
Solceller på jorden montering

Solceller på jorden

Har I ikke plads på taget og har et stykke jord til rådighed? Solceller på jorden kan monteres stik syd med optimal hældning, hvorfor mest mulig produktion kan opnås.
solceller finansiering

TILBAGEBETALING

Tilbagebetalings perioden for et erhversvsolcelleanlæg ligger typisk på 6-7 år. Afhængig af jeres forbrug, solcelleplacering og anlæggets størrelse kan perioden blive kortere eller længere. De fleste virksomheder bruger strøm fra morgenen til aftenen, hvor produktionen er også højeste, hvorfor store besparelser kan opnås. Har jeres virksomhed stort forbrug om natten, kan det kompenseres med et batteri anlæg. Kontakt os for at høre nærmere om en løsning tilpasset jeres behov.

solceller Finansiering

GRØN PROFIL, BEDRE CSR OG MINDRE CO2 AFTRYK

Erhvervssolcelleanlæg er en grøn og bæredygtig løsning for virksomheder til at reducere deres elomkostninger og øge deres energiuafhængighed. Med et godt afkast og besparelser, er et solcelleanlæg en god økonomisk investering. Udover den økonomiske rentabilitet vil din virksomhed også have gavn af et reduceret CO2-aftryk og miljøpåvirking. Grøn profil og CSR er vores alles ansvar. Solcelleanlæg vil hjælpe din virksomhed med at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser for at forhindre klimaændringer.

Solcelleanlæg er en god investering

Spar op til 60-70% på jeres elregning

Erhvervssolcelleanlæg producerer strøm fra morgenen til aftenen i månederne marts til september. I denne periode kan jeres virksomhed opnå 80-90% selvforsyning, hvis forbruget ligger mellem kl. 8 og 17. I vintermånederne vil anlægget producere lidt mindre strøm, og selvforsyningen vil falde til 20-30%. På årsbasis vil selvforsyningen ligge mellem 60-70%, afhængigt af placeringen af solcellerne, forbruget og dimensioneringen af anlægget. Vores dygtige ingeniører kan beregne den forventet besparelse specifikt for jeres virksomhed og dimensionere anlægget, så den mest optimale produktion og udnyttelse opnås.

 

Selvforsyningsgrad solet

Anmeldelser

Solet Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra…

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra Solet med 12kw batteri.
Sjælden har man da mødt så fin kvalitet bevist service.
Det startede da kim kom på besøg for at afgive et tilbud , han vidste virkelig hvad han talte om.
Der næst kom vi til ALLE mine spørgsmål efterfølgende , har på ALT fået udybende svar , så der ingen tvivl er.
Arbejdet der er lavet mht montering og kabel føring er bare lavet perfekt.
Vil på det varmeste anbefale Solet , Kim og Marius giver virkelig den service så man føler at damn det er det helt rigtige sted jeg har købt vores Solcelle anlæg .

Date of experience: March 20, 2023

L. Dam
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Professionelt arbejde

Det har været en god proces fra start til slut. Vi har fået god rådgivning og et gennemskueligt tilbud. Montørerne har lavet et rigtigt pænt arbejde også med den sidste finish.

Date of experience: May 04, 2023

J. Agger
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Super professionel håndtering fra start…

Super professionel håndtering fra start til slut. Hele vejen gennem forløbet, har de været hurtig til at svare, tydelige i deres kommunikation og utrolige hjælpsomme med alle mine MAANGE spørgsmål. Har derfor kun de varmeste anbefalinger af Solet, som i den grad gjorde det til en fantastisk oplevelse for os at få solceller med batteri.

Date of experience: September 25, 2023

Anja
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et 5,2 kWp anlæg ned batteri i…

Bestilte et 5,2 kWp anlæg ned batteri i starten november 2021, og allerede 3 uger efter, var anlægget monteret. Funktionsdygtigt og til de aftalte pris.
De to montører var meget professionelle og imødekommende, og ryddede pænt op efter sig. Jeg savner dog en mere udførlig manual for driften, men det er jeg sikker på at Solet er opmærksomme på.

Date of experience: December 03, 2021

J. Mouritsen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service

Virkelig god service, man kan mærke at konsulenterne går meget op i kvalitet og at levere den rigtige løsning for kunden og holde aftaler. Vi havde tilbuddet indenfor få dage, med udførlige billeder af løsningen og beregninger. Selvom det i sidste ende viste sig, at vores tag var i for dårlig stand til at få solceller monteret, var Solet DK klar til at gå i gang med arbejdet dagen efter vi havde sagt ja til tilbuddet. Vil til enhver tid anbefale Solet DK.

Date of experience: December 12, 2021

S. W. Hansen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

Date of experience: January 31, 2023

I. R. Hansen
Privat
Ofte stillede spørgsmål
OSS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Klik på linket nedenfor og ansøg lånet med MitID. Det tager kun 2 minutter.

Mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Kontakt erhvervKontakt os nu!