saules-parkai solet technics vytis

Solcelleanlæg til erhverv

Alle solcelleløsninger fra en totalleverandør til erhverv, industri og landbrug. Rådgivning, projektering, installation og tilmelding af solcelleanlæg i alle størrelser.

 

Kontakt os
  • Reducer din elregning med op til 60-70%
  • Grøn profil, mindre CO2 aftryk og bedre CSR
  • Tilbagebetaling på 6-7 år

Type anlæg

Solceller på skråtag montiering

Solceller på skråtag

Har dit virksomhed skråtag, kan solceller monteres parallet med taget. Uanset om taget vender mod syd eller øst-vest, er der gode muligheder til solcelleproktion og store besparelser.
Solceller på Flad tag montiering

Solceller på Fladt tag

Montering på flade tage laves med svejse eller ballast løsning. Solceller kan monteres parallelt med taget, med 10-15 graders hældning mod syd eller 10-15 graders øst vest. Vi finder den mest oplagte monteringsløsning tilpasset jeres behov.
Solceller på jorden montering

Solceller på jorden

Har I ikke plads på taget og har et stykke jord til rådighed? Solceller på jorden kan monteres stik syd med optimal hældning, hvorfor mest mulig produktion kan opnås.
solceller finansiering

TILBAGEBETALING

Tilbagebetalings perioden for et erhversvsolcelleanlæg ligger typisk på 6-7 år. Afhængig af jeres forbrug, solcelleplacering og anlæggets størrelse kan perioden blive kortere eller længere. De fleste virksomheder bruger strøm fra morgenen til aftenen, hvor produktionen er også højeste, hvorfor store besparelser kan opnås. Har jeres virksomhed stort forbrug om natten, kan det kompenseres med et batteri anlæg. Kontakt os for at høre nærmere om en løsning tilpasset jeres behov.

solceller Finansiering

GRØN PROFIL, BEDRE CSR OG MINDRE CO2 AFTRYK

Erhvervssolcelleanlæg er en grøn og bæredygtig løsning for virksomheder til at reducere deres elomkostninger og øge deres energiuafhængighed. Med et godt afkast og besparelser, er et solcelleanlæg en god økonomisk investering. Udover den økonomiske rentabilitet vil din virksomhed også have gavn af et reduceret CO2-aftryk og miljøpåvirking. Grøn profil og CSR er vores alles ansvar. Solcelleanlæg vil hjælpe din virksomhed med at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser for at forhindre klimaændringer.

Solcelleanlæg er en god investering

Spar op til 60-70% på jeres elregning

Erhvervssolcelleanlæg producerer strøm fra morgenen til aftenen i månederne marts til september. I denne periode kan jeres virksomhed opnå 80-90% selvforsyning, hvis forbruget ligger mellem kl. 8 og 17. I vintermånederne vil anlægget producere lidt mindre strøm, og selvforsyningen vil falde til 20-30%. På årsbasis vil selvforsyningen ligge mellem 60-70%, afhængigt af placeringen af solcellerne, forbruget og dimensioneringen af anlægget. Vores dygtige ingeniører kan beregne den forventet besparelse specifikt for jeres virksomhed og dimensionere anlægget, så den mest optimale produktion og udnyttelse opnås.

 

Selvforsyningsgrad solet

Anmeldelser

Solet Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra…

Har lige fået monteret et 9kw anlæg fra Solet med 12kw batteri.
Sjælden har man da mødt så fin kvalitet bevist service.
Det startede da kim kom på besøg for at afgive et tilbud , han vidste virkelig hvad han talte om.
Der næst kom vi til ALLE mine spørgsmål efterfølgende , har på ALT fået udybende svar , så der ingen tvivl er.
Arbejdet der er lavet mht montering og kabel føring er bare lavet perfekt.
Vil på det varmeste anbefale Solet , Kim og Marius giver virkelig den service så man føler at damn det er det helt rigtige sted jeg har købt vores Solcelle anlæg .

Date of experience: March 20, 2023

L. Dam
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds

Vi fik tilbage i juni installeret et Solax hybrid anlæg på 13kw samt 12kw batteripakke. Marius var en planlægningsfasen meget behjælpelig og ydede rigtig god rådgivning. 2 medarbejdere fra Solet installerede panelerne på 2 dage. De var rigtig søde og høflige og har gjort et rigtig flot stykke arbejde. Dag nummer 3 kom en 3. medarbejder og tilsluttede systemet. Han lavede også et rigtig flot stykke arbejde. Vi har nu haft systemet kørende i knap 3 måneder og det har fungeret fejlfrit. Vi har 2 el-biler så vi købte en Solax el-lader som fungerer rigtig godt. Jeg kan på det kraftigste anbefale Solax system samt Solet som forhandler/installatør.

Date of experience: July 16, 2023

H. Kofoed
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Sådan fungerer en “Top” installation af solanlæg

Jeg har fået indstalleret et 6,24 kWp med 9 kWh batteri hybrid solanlæg i Februar 2023. Lige fra den første kontakt med Kim Johnson og efterfølgende kommunikation frem og tilbage om design af anlæget har jeg følt mig godt behandlet. Da jeg bestilte anlægget for et halvt år siden fik jeg stillet i udsigt at Solet ikke ville kunne opstille anlægget før sidst i Januar. Fint nok. Jeg indgik aftale om køb og bestilling med Direktør Marius Butkus, vi lage sammen en tidsplan og den har bare holdt hele vejen. Montørene var super flinke, effektive og særdeles kompetente, og ryddede så godt op efter sig at man ikke kunne se de havde været her. Jeg har mailet med Marius om spørgsmål mht til funktion og udvidelse (har lige bestilt endnu et 3 kWh batteri fordi solcellerne allerede nu leverer over forventning). Altid hurtige svar tilbage, og altid fyldestgørende. Solet ligger bare helt i top i min ”cool book” og det glæder mig at der findes så kompetente, venlige og pålidelige anlægsfirmaer. Så her er min uforbeholdne anbefaling til andre der overvejer at anskaffe sig et på alle måder super, velfungerende solanlæg med første klasses levering, opstilling, support og troværdighed.
****

Date of experience: February 28, 2023

M. Givskov
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun anbefale Solet Danmark

Vi kan kun anbefale Solet Danmark. Hurtig levering og godt arbejde.

Date of experience: September 21, 2023

B. Jensen
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

god service og ordentlighed

vi har lige fået installeret 10kW anlæg med 6kW batteri – her hvad jeg skrev til Solet efter endt montage:Hej Marius, Ja tak alt er som forventet – nu mangler vi bare solskin 😊I skal have ros for hvordan I gør tingene – salgsproces med Peter, flinke og rare montører, særligt elektrikeren er en hyggelig fyr ,😊 udførlig beskrivelse af anlægget og muligheder, alt i alt spiller det bare.

Date of experience: September 19, 2023

J. C. V. Høy
Privat
Solet Rated 5 out of 5 stars

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. God service og kommunikation. Dygtige og venlige montører. De er professionelle, imødekommende og ryddet pænt op efter sig. Direktøren Marius vender altid hurtig tilbage ved opkald med god løsning.
Jeg vil gerne anbefale Solet Danmark ApS, som din installatør af solcelle anlæg.

Date of experience: February 17, 2023

Louay
Privat
Ofte stillede spørgsmål
OSS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Klik på linket nedenfor og ansøg lånet med MitID. Det tager kun 2 minutter.

Mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Kontakt erhvervKontakt os nu!