Solcelleanlæg til landbrug solceller

Solenergi til landmænd

Invester i grøn energi og bliv fremtidssikker med solceller.
Lad os snakke om dit solcelleprojekt nu!

Kontakt Os
 • Reducer CO2 udledning
 • Spar penge på elregning
 • Det tjener sig hurtig ind
Gode grunde

Hvorfor skal du investere i solcelleanlæg som landmand?

Reducer CO2 udledning

Solcelleanlæg er en god måde at reducere CO2 emissioner. Hver 10kW solceller kan reducere 4500-5000 kg CO2/år. Der er blevet lavet mange LCA (livcyklusanalyser) på solcelleanlæg og det er blevet vurderet at solcelleanlæg har en tilbagebetalingstid på 2-3 år i Danmark. (energi der bruges til produktion af solceller og beslag afsættes i 2-3 år)

Spar penge på elregning

Med solceller kan du blive næsten selvforsynet med strøm i sommerhalvåret og 30-40% forsynet om vinteren. På årsbasis kan du spare ca. 60-70% af din elregning. Derudover kan du vha. solcellebatteri lade dem med solcellestrøm eller hente billig strøm fra nettet til brug i spidsebelastningstimer.

Det tjener sig hurtig ind

Din investering i jordbaseret eller tagbaseret solcelleanlæg vil tjene sig ind på 6-7 år. Vores succehistorie og kundecases viser sig at den strøm der produceres fra solceller giver en økonomisk afkast på 12-15% pr. år og desuden tjener sig hjem i løbet af 6-7år.

Meget lidt vedligeholdelse

Solcelleanlæg kræver stort set ingen vedligeholdelse. Kontra hustandsvindmøller, har solceller ingen bevægende dele, hvorfor det er meget holdbare. Livstiden på solceller er 25-30 år. Inverter og batteri har en livstid på 12-15 år. Din investering i solcelleanlæg er derfor sikker...

SOLENERGI TIL LANDMÆND

Type anlæg

Solceller på skråtag montiering

SOLCELLER PÅ SKRÅTAG

Har du skråtag, kan solceller monteres parallet med taget. Uanset om taget vender mod syd eller øst-vest, er der gode muligheder til solcelleproktion og store besparelser.

Solceller på jorden montering

SOLCELLER PÅ JORDEN

Har du ikke plads på tag og har et stykke jord til rådighed? Solceller på jorden kan monteres stik syd med optimal hældning, hvorfor mest mulig produktion kan opnås.

✔️ Lyd til vores kunder

Succeshistorie fra Michael

Michael er en af vores kunder der har vælg at investere i solceller i sin landbrug. Vi hjalp Michael med at reducere sit elforbrug og blive næsten helt selvforsynende med strøm i sommerhalvåret.

Det 20kW solcelleanlæg Michael fik opsat af os har en tilbagebetalingstid på cirka 6 år. Derudover reducerer anlægget Michaels CO2 emissioner med 9.200 kg/år.

Vil du også reducere dine CO2 emissioner og spare mange penge på elregningen? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og en gratis solcellerapport.

kontakt os landbrug
kontakt os landbrug

  Kontakt Os

  Gratis solcelle konsultation

  BRUG FOR HJÆLP?

  Kontakt Os

  Kontakt osSolet Danmark ApS