Solcelleanlæg til erhverv i Skovslunde

80,36 kWp solcelleanlæg i Skovlunde

80,36 kWp solcelleanlæg i Skovlunde

På ovenstående billede ses installationen af et 80,36 kWp Hybrid solcelleanlæg, til et erhverv i Skovlunde. Til anlægget er anvendt 196 af Solets egne paneler (Solet 410MH5-54 All-Black), som har en produktgaranti på 20 år og en effektgaranti på 25 år. Dertil er anvendt 2 Solax X3-MGA-40K-G2 invertere.

SolaX X3 MEGA er en universel, intelligent og kraftfuld trefaset solcelleinverter fra det internationale firma SolaX Power. Den er med en 150% overbelastningsmulighed, en nem inverter at anvende. Dette kombineret med en effektivitet på 98,4%, gør SolaX X3 MEGA inverteren til en solid inverter. Derudover kan man med smarte funktioner overvåge og styre inverterens funktioner via SolaX Cloud (Pocket WiFi-tilbehør skal tilkøbes).

Anlægget skal sikre grøn energi til virksomheden, såvel som en økonomisk gevinst på længere sigt. Størrelsen af anlægget er nøje planlagt, så produktionen af strøm passer til netop denne kundes behov, og samtidig sikre en kort tilbagebetalingstid.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil indeholde en plan, skræddersyet til dig, så du får alle de oplysninger du behøver for at kunne tage det rigtige valg. Den endelige pris kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt