100 kWp solcelleanlæg med solceller på tag i Odense

Solceller på tag i Odense: 100,86 kWp solcelleanlæg

Solcelleanlæg med solceller på tag til BibMedia i Odense

Hos BibMedia ønsker man at støtte op om FN’s 17 verdensmål, med særlig fokus på det 12. (Ansvarligt Forbrug og Produktion) og det 17. (Partnerskaber for handling) verdensmål. Dette reflekteres i deres ESG rapport, hvor ambitionen er, at levere et produkt med et lavere CO2-aftryk til deres kunder, og at man derfor har fået installeret et 100,86 kWp solcelleanlæg.

Solcelleanlægget skal hjælpe BibMedia med ambitionen om, at deres udledning af CO2 fra scope 1 og 2, frem mod 2030, skal reduceres med 37,5%, samlignet med baselinen i 2022 (Scope 1 viser den direkte udledning – emissoner fra egne anlæg – og scope 2 viser de indirekte udledninger, den energi man køber sig til).

Hos Solet Danmark er vi stolte af, at være virksomheden, der i sommeren 2023 har hjulpet BibMedia på vej mod deres mål. Dette med levering og montering af et 100,86 kWp solcelleanlæg med solceller på tag, til deres virksomhed i Odense. Systemet består af 246 Solet 410MH5-54 All-Black Paneler, som har 20 års produktgarenti, samt 2 Solax X3-MGA-50K-G2 invertere. Senere har virksomheden også fået installeret en Solax smart elbil lader.

Dette solcelleanlæg er, primo 2024, det største Solet Danmark har leveret, men tvivl ikke, vi kan levere større endnu! Vi har stået for hele processen, lige fra planlægning af projektet, til levering og montering af anlægget.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet BibMedia med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt