Solcelleanlæg med batteri

41 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri i Greve

41 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri til landbrug i Greve

Solet Danmark har leveret og installeret et 24,60 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri, til et landbrug i Greve. Til anlægget er anvendt 100 af Solets egne paneler (Solet 410MH5-54 All-Black), som har en produktgaranti på 20 år og en effektgaranti på 25 år.

Derudover er der anvendt to SolaX X3 Hybrid invertere. SolaX X3 HYBRID er en, kraftfuld og fleksibel, trefaset inverter, med en 200% overbelastningsmulighed, hvilket gør den til en nem inverter at anvende. Dette kombineret med en effektivitet på 97,5%, gør SolaX X3 HYBRID inverteren til en solid inverter. Sammen med batterierne, sikre inverteren en intelligent brug af strømmen, så den er disponibel, når det er nødvendigt. Inverterne står i øvrigt udendørs.

Størrelsen af anlægget er nøje planlagt, så det lever op til den produktion af strøm netop dette landbrug kræver, og samtidig sikre en kort tilbagebetalingstid. Dette gør at anlægget sikre grøn energi til landbruget, såvel som en økonomisk gevinst på længere sigt.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Den endelige pris kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt