Solcelleanlæg med batteri

41 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri i Løgstrup

41 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri i Løgstrup

På billedet ses et 41 kWp hybrid solcelleanlæg med batteri, installeret for et landbrug i Løgstrup. Anlægget består af 104 af Solets egne solcellepaneler (Solet 410MH5-54 All-Black), som har en produktgaranti på 20 år og en effektgaranti på 25 år. Til dette er der brugt tre invertere, to SolaX X3 HYBRID på 15KW hver, og en SolaX X3 MIC inverter.

SolaX X3 HYBRID er en, kraftfuld og fleksibel, trefaset inverter, med en 200% overbelastningsmulighed, hvilket gør den til en nem inverter at anvende. De to store invertere har en effekt på 15 KW hver, og har en effektivitet på 97,5%. Det gør dem i stand til at håndtere det store anlæg, med lidt hjælp fra en SolaX X1 MIC. SolaX X1 MIC er ligeledes en trefaset inverter, med en effektivitet på 98,3%, og er i dette tilfælde brugt som en supplement til de to store invertere. Alle tre invertere er tilsluttet batterier, så det er muligt at økonomisere med den producerede strøm.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Den endelige pris kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt