Solcelleanlæg pris

5,74 kWp Hybrid solcelleanlæg i Vejby

Hybrid solcelleanlæg i Vejby

Solet Danmark har leveret og installeret et 5,74 kWp Hybrid solcelleanlæg, til en privat kunde i Vejby. Til anlægget er anvendt 14 af Solets egne paneler (Solet 410MH5-54 All-Black), som har en produktgaranti på 20 år og en effektgaranti på 25 år. Panelerne er “All-Black panerler”, hvilket får dem til at passe godt til det mørke tag.

Til anlægget er anvendt en 4kW SolaX X3 MIC inverter. SolaX X3 MIC en universel, intelligent og kraftfuld trefaset solcelleinverter fra det internationale firma SolaX Power. Ydermer har den en  overbelastningsmulighed på 200%, hvilket gør den til en nem inverter at anvende. Dette kombineret med en effektivitet på 98,3%, gør SolaX X3 MIC inverteren til en solid inverter.

Størrelsen af anlægget er nøje planlagt, så produktionen af strøm passer til netop denne kundes behov, og samtidig sikre en kort tilbagebetalingstid.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil indeholde en plan, skræddersyet til dig, så du får alle de oplysninger du behøver for at kunne tage det rigtige valg. Solcelleanlæg priser kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden – solceller pris.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt