Solcelleanlæg

6,66 kWp Hybrid solcelleanlæg i Hvidovre

Hybrid solcelleanlæg i Hvidovre

Solet Danmark har leveret og installeret et 6,66 kWp Hybrid solcelleanlæg, til en privat kunde i Greve. Til anlægget er anvendt 18 af Solets egne paneler – Solet 370W (Udgået model). Panelerne er “All-Black panerler”, hvilket får dem til at passe godt til det mørke tag.

Størrelsen af anlægget er nøje planlagt, så det lever op til den produktion af strøm netop denne husstand kræver, og samtidig sikre en kort tilbagebetalingstid. Dette gør at anlægget sikre grøn energi, såvel som en økonomisk gevinst på længere sigt.

Et solcelleanlæg med batteri, sikre op til 60-70% besparelse på elregningen. Dette betyder også at den typiske tilbagebetalingstid på et solcelleanlæg er 6-7 år for private. Derudover kan det også være værd at notere sig, at et afdrag på et eventuelt lån, i nogle tilfælde, kan være mindre end besparelsen på elregingen – du betaler af på solcelleanlægget frem for at betale elregningen.

Hos Solet Danmark tilbyder vi alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Solcelleanlæg med batteri tilbud vil indeholde en plan, skræddersyet til dig, så du får alle de oplysninger du behøver for at kunne tage det rigtige valg. Solcelleanlæg priser kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden – solcelleanlæg med batteri pris.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt