Solcelleanlæg med batteri

9,02 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri i Kalvehave

Solcelleanlæg med batteri i Kalvehave

Solet Danmark har leveret og installeret et 9,02 kWp Hybrid solcelleanlæg med batteri, til en privat kunde i Kalvehave. Til anlægget er anvendt 22 af Solets egne paneler (Solet 410MH5-54 All-Black), som har en produktgaranti på 20 år og en effektgaranti på 25 år. Panelerne er “All-Black panerler”, hvilket får dem til at passe godt til det mørke tag.

Derudover er anvendt en SolaX X3 Hybrid inverter. SolaX X3 HYBRID er en, kraftfuld, fleksibel og intelligent, trefaset inverter, med en 200% overbelastningsmulighed, hvilket gør den til en nem inverter at anvende. Dette kombineret med en effektivitet på 97,5%, gør SolaX X3 HYBRID inverteren til en solid inverter.

Bemærk også at inverteren og batterierne er placeret udendørs. Dette kan lade sig gøre, da de er bygget til at kunne modstå udfordringerne de møder. Eksempelvis kan inverteren fungere ned til -40 grader celsius, mens batterierne klarer ned til -30 grader celsius!

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil indeholde en plan, skræddersyet til dig, så du får alle de oplysninger du behøver for at kunne tage det rigtige valg. Solcelleanlæg priser kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden – solcelleanlæg med batteri pris. Eller se solcelleanlæg med batteri tilbud, for et tilbud.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt