9,4 kWp solcelleanlæg i Varde

9,36 kWp Hybrid solcelleanlæg i Varde

9,36 kWp Hybrid solcelleanlæg i Varde

Solet har, til husejeren i Varde, leveret et 9,36 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af 24 Risen Titan 390W All-Black paneler, der har en produktgaranti på 15 år, samt en effektgaranti på 25 år. Panelerne er “All-Black panerler”, hvilket får dem til at passe perfekt til det sorte tag.

Derudover er der anvendt en SolaX X3 Hybrid inverter. SolaX X3 HYBRID er en, kraftfuld, fleksibel og intelligent, trefaset inverter, med en 200% overbelastningsmulighed, hvilket gør den til en nem inverter at anvende. Dette kombineret med en effektivitet på 97,5%, gør SolaX X3 HYBRID inverteren til en solid inverter.

Anlægget skal sikre grøn energi til hjemmet, såvel som en økonomisk gevinst på længere sigt. Størrelsen af anlægget er nøje planlagt, så produktionen af strøm passer til netop denne kundes behov, og samtidig sikre en kort tilbagebetalingstid.

Hos Solet Danmark har vi hjulpet med det vi tilbyder alle vores kunder:

  • Et gratis og personligt tilbud
  • Planlægning og visualisering af projektet
  • Montering af solceller udført af VE-autoriserede håndværkere
  • Installation af inverter og batterier udført af vores autoriseret elinstallatør

Overvejer du selv at anskaffe dig solceller, så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil indeholde en plan, skræddersyet til dig, så du får alle de oplysninger du behøver for at kunne tage det rigtige valg. Den endelige pris kan variere meget, på baggrund af mange faktorer. For at danne dig et overblik, kan du tage et kig på vores solceller på hjemmesiden.

Vi er en del af Solet Gruppen, en EU-baseret virksomhed, der har eksisteret siden 1961. Vi har derfor stor erfaring, og kan tilbyde dig en all-inclusive løsning.

Alt dette gør vi fordi vores mission er, at bidrage til den grønne omstilling, ved at tilbyde vores kunder fremragende service, og højkvalitetsprodukter, til gavn for alle kundetyper: Private, erhverv, investorer og det offentlige.

Se også

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup

7,8 kWp Hybrid solcelleanlæg i Brædstrup Solet har, til husejeren i Brædstrup, leveret et 7,8 kWp solcelleanlæg. Anlægget består af…

Mere

Tage kontakt

Kontakt