Vores partnere

Solet Danmark Aps Logo

UAB Solet – er vores hovedanpartshaver I Solet Danmark og de har mere end 10 års erfaring indenfor solenergi teknologi. Virksomheden består af et hold af pålidelige og højt kvalificerede medarbejdere inden for projektledelse, højtkvalificeret ingeniørteam, el-installatører, montører, designer og vedligeholdelses specialister som tager sig af jeres solenergi projekt I alle faser.

Gennem årene har vi taget os af varierende kundeforventninger og gennemført dem til fuld tilfredsstillende I tæt samarbejde med internationale distributører og producenter. Vores virksomhed har akkumuleret en stor portion professional erfaring med installation af følgende solcelleanlæg:

  • Jordmonteret solcelleanlæg
  • Tagmonteret solcelleanlæg
  • Bygningsintegreret solcelleanlæg
  • Opførelse af solparker
  • Mikro solcelleanlæg for transportenheder, gade og tog kryds, og varme

Med en professionel tilgang og erfaring, tilbyder Solet Technics pålidelig service med maximal udbytte og minimal risiko i alle faser af solenergi implementeringen.

Huawei  Tilbyder ledende smart PV (photovoltaik) løsninger med mere end 30 års erfaring indenfor den digitale informationsteknologi. Ved at integrere kunstig intelligens og Cloud, samt indarbejder de nyeste ICT teknologier indenfor PV for optimal udnyttelse af strømmen, således at dit solcelleanlæg yder høj effektivitet, sikkerhed, pålidelighed med SMART O&M og net tilslutninger der understøtter kapabilitet og bygger et fundament for at din solenergianlæg bliver din primære el kilde.

Innovative og nye løsninger der gør det muligt for den enkelte, hjemmet eller organisation at omstille sig til den grønne og vedvarende energi.

 

Fronius – Hos Fronius øger vi vores effektivitet ved konsekvent at optimere vores produktionsprocesser og udnytte den opståede synergi. Vores teknologier kendetegnes af høj bæredygtighed og miljø forligelighed – fra Fronius-svejse systemerne med inverter teknologi via invertere og beholder løsninger for PV (fotovoltaik) og solcelle teknik til energibesparende batteri-ladeapparater og -ladesystemer. Modul Standarderne er tilpasset optimalt efter hinanden og bidrager til permanent forbedring af kvaliteten og skånsom omgang med ressourcerne.

Under udviklingsprocessen gennemgår vores produkter omfattende kvalitetstests, som er mere krævende end bestemmelserne i normerne. For at sikre bæredygtighed sørger vi for at holde behovet for energi og råmaterialer så lavt som muligt ved produktionen: for eksempel ved brug af forbrugs besparende maskiner, genindvinding af energi, reducering af vores plade affald eller anvendelse af flergangs-emballager.

De robuste komponenter og den høje produktionskvalitet for vores produkter og løsninger resulterer i lang levetid. Ved behov kan Fronius-produkterne nemt repareres og enkelte komponenter udskiftes, da de som regel produceres og leveres i mange år. Før levering til kunden foretager vi en 100-procent-slutkontrol af varen og pakker den optimalt ind, så den kan klare transporten

 

Profiness – Er en tysk virksomhed der blandt andet leverer montageløsninger til solenergi sektoren. Virksomheden har været i gang med produkterne til montageløsninger til solcelleanlæg siden 2006, og har i dag mere end 50.000 forskellige rustfrie montageløsninger som altid er på lager.

Vi har selvfølgelig også aluminiumsrammer i forskellige længder og profiler ellers har vi gennem vores partnere også adgang til andre profiler og rammer, så de altid har sikkerhed for levering i rette størrelse og profil.

 

Aerocompact – som producent af montage løsninger til solcelleanlæg forstår vi de forskellig krav og specifikationer når Solcellemoduler skal placeres på forskellige overflader og materialer.

Med vores aerodynamiske optimerede struktur for PV moduler, vil du opleve en sikkerhed og mekanisk stabilitet som du har brug for i forskellig projekter som installatør, planlægger eller engroshandler. Vores systemer er kompakte og aerodynamiske – ligegyldigt hvilken overflader de er monteret på. Denne sikkerhed og stabilitet i relation til maximal bærende vægt et tag eller andet må bære.

Aluminium som materiale har en ekstrem god holdbarhed for vind og vejr takket være kold-form teknologien. Denne produktionsmetode leverer det bedste resultat i forhold til bærende vægt kapacitet og egen vægt.

 

Fimer – er en af de ledende virksomheder indenfor blandt andet inverter teknologi. De har som det seneste købt inverter forretningsdelen fra ABB i 2020. Virksomheden har også en de bredeste produkt porteføljer indenfor inverter, fra single til tre fasede string inverters og helt op til MW størrelse solcelleparker med centrale inverters, til at imødekomme behovene for enhver solenergi projekt. Virksomheden har også en serie af AC og DC EV ladestationer og høj avanceret overvågningsløsninger.

Vores løsninger er tilpasset følgende: til hjemmet, til Erhverv, til Offentlige og til større industrielle og kommercielle projekter.

 

Corab – er en troværdig forretningspartner med mere end 30 års erfaring. Vi startede vores første skridt indenfor elektroniske komponenter til satellit industrien. Takket være vores erfaring som producent af stål og aluminiums produkter blev vi en af de ledende polske producenter af enheder til PV. Vi har fokus på sikkerhed og højkvalitets materialer og vi lever op til de strengeste krav fra EU.

 

Renusol – er høj specialist producenter af montagesystemer til alle typer af tagbelægninger og materialer. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997 og fra deres hovedkontor i Cologne, administrerer produkter til kerne forretningsområder i EU, Mellemøsten og Afrika.

Med mere end 20 års erfaring i levering af montageløsninger og leverancer for mere end samlet 3 GW til mere end 48 lande, er Renusol en af de vigtige partnere indenfor solenergi industrien.

Se også

Guide til montering og fastgørelse af solcelleanlæg

Montering og Fastgørelse af Solcelleanlæg Solenergi har for alvor vundet frem som en attraktiv og bæredygtig energikilde, og stadig flere…

Mere

Tage kontakt

Kontakt